Νέα » Kaiser Reflections Young Photographers 2018 « /news/kaiser-reflections-young-photographers-2018/

Kaiser Reflections Young Photographers 2018

kaiser_reflections.png

Οι σπουδαστές φωτογραφίας του εκπαιδευτικού Ομίλου AKTO Art & Design σε μια μοναδική συνεργασία με ένα ιστορικό brand για το Kaiser Reflections Young Photographers. 

Tην ευκαιρία να θαυμάσουν το προϊόν μιας μοναδικής συνεργασίας, μεταξύ των σπουδαστών φωτογραφίας του εκπαιδευτικού Ομίλου AKTO Art & Design και του ιστορικού brand Kaiser, είχαν όσοι επισκέφτηκαν την Gallery του ΑΚΤΟ από 1 Ιουνίου έως τις 8 Ιουνίου. Ο εκθεσιακός χώρος του κολλεγίου φιλοξένησε τις 30 καλύτερες φωτογραφίες του διαγωνισμού φωτογραφίας “Kaiser Reflection Young Photographers 2018” που εμπνεύστηκαν από την Kaiser, τη Νο1 Pilsner μπύρα στη χώρα μας.

Η Kaiser, ένα brand συνυφασμένο με την ποιότητα, εμπιστεύθηκε τον μεγαλύτερο εκπαιδευτικό όμιλο Art & Design της χώρας και έδωσε την ευκαιρία σε νέους σπουδαστές να ζήσουν μία προσομοίωση πραγματικών απαιτήσεων διαφημιστικής φωτογράφισης, δοκιμάζοντας διαφορετικές τεχνικές, φακούς και ενότητες φωτογράφησης. Οι προπτυχιακοί σπουδαστές φωτογραφίας, με την έμπειρη καθοδήγηση των καθηγητών τους αποτύπωσαν με το φακό τους το ιστορικό brand και ένα από τα πιο εμβληματικά μπουκάλια μπύρας στην Ελλάδα, φωτίζοντας όλες τις πτυχές της πιο διάσημης Pilsner στην Ελλάδα

Τα έργα που προέκυψαν αξιολογήθηκαν από την κριτική επιτροπή που απαρτίστηκε από την κ. Κωνστανίνα Γκιτάκου, αρχισυντάκτρια του περιοδικού ‘Φωτογράφος’, την κ. Γεωργία Ασκητοπούλου, Senior Brand Manager της Kaiser, τον κ. Γιώργο Δρακόπουλο, διακεκριμένο φωτογράφο στον κλάδο της γαστρονομίας, τον  κ. Απόστολο Κοτσάμπαση Editor in Chief του περιοδικού Mancode και την κ. Ελίνα Φίλια Creative Director της διαφημιστικής εταιρείας McVictor & Hamilton,

Κατά την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τα εγκαίνια της έκθεσης την Τετάρτη 30 Μαΐου βραβεύτηκαν 9 νικητές για τρεις διαφορετικές θεματικές ενότητες με δώρα συνολικής αξίας 2.000 ευρώ. Οι νικητές στην κατηγορία Kaiser Gastronomy είναι οι : Ευαγγελία Βαβουράκη (1η θέση), Μαρίνα Παπάζογλου (2η θέση), Σωτήρης Ζερβάς (3η θέση). Στην κατηγορία Kaiser everyday life moments  βραβεύτηκαν οι: Γιώργος Χαραλάμπους (1η θέση), Αντώνης Κουβίδης (2η θέση), Ελένη Ψωμά (3η θέση). Τέλος, στην κατηγορία Kaiser product inspired shots βραβεύτηκαν οι Ολίνα Κάτσαρη (1η θέση), Σωτήρης Ζερβάς (2η θέση) και Χριστιάνα Τσιώρου (3η θέση).

 

bira-kaiser.png