Καλώς Ορίσατε στην Kaiser

Για την είσοδό σας στο site,
θα πρέπει να είστε άνω των 18 ετών.
ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18
ΕΙΜΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 18
easter title image: 
easter bg image: 
easter text bold: 
Κερδίστε το ΑΠΟΛΥΤΟ BARBEQUE για το πιο απολαυστικό καλοκαίρι!
easter text description: 
Ο Ultimate Καλοκαιρινός Διαγωνισμός από την Kaiser ολοκληρώθηκε! <br> Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας! <br> Δείτε τους νικητές <a href="http://www.kaiser.gr/summer-winners">εδώ</a>
easter button text: 
ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
easter presents title: 
Τα δώρα
easter present2 image: 
easter present2 text: 
10 ψησταριές κάρβουνου WEBER Compact Kettle, 47cm, Black
easter present3 image: 
easter present3 text: 
40 ψησταριές κάρβουνου WEBER Smokey Joe Premium, 37cm, Black
easter form title: 
Φόρμα συμμετοχής
easter form text: 

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας, βάλτε τον κωδικό LOT που βρίσκεται πάνω στην συσκευασία Kaiser που έχετε προμηθευθεί από κατάστημα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ (αριθμός που ξεκινά από L και βρίσκεται στο κάτω μέρος των κουτιών ή στην πίσω ετικέτα των φιαλών KAISER) και μπείτε στην κλήρωση για να διεκδικήσετε μία ψησταριά κάρβουνου WEBER Compact Kettle (47cm, Black) ή μία ψησταριά κάρβουνου WEBER Smokey Joe Premium (37cm, Black) για να ζήσετε με την παρέα σας το πιο απολαυστικό καλοκαίρι! 
Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση για τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό.

easter form date text: 
Διάρκεια Διαγωνισμού 26/07/2017 – 09/08/2017. Ημερομηνία κλήρωσης 21/08/2017
easter form shops opt: 

<option disabled="" selected="" value="0">ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΓΟΡΑΣ</option>
<option value="Κουτάκι">Κουτάκι</option>
<option value="Φιάλη">Φιάλη</option>

easter form help image: 
easter form terms: 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ KAISER»

1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ Α.Ε.» με έδρα το Βαθύ Αυλίδας, 70ο χλμ Αθηνών – Λαμίας ΤΚ 32009 Ριτσώνα Εύβοιας, ΑΦΜ: 999188717, ΔΟΥ: Χαλκίδας (περαιτέρω ο «Διοργανωτής»), διοργανώνει διαγωνισμό (περαιτέρω ο «Διαγωνισμός»), με την ονομασία «Ο απόλυτος Καλοκαιρινός Διαγωνισμός», ο οποίος θα διενεργηθεί δια του διαδικτυακού τόπου www.kaiser.gr (περαιτέρω ο «Διαδικτυακός Τόπος»). Την οργάνωση του Διαγωνισμού έχει αναλάβει να υλοποιήσει τεχνικά και να εκτελέσει για λογαριασμό του Διοργανωτή η διαφημιστική εταιρεία «SHEEPFISH ΕΠΕ», που εδρεύει στο Χαλάνδρι (Αγρινίου 3) (περαιτέρω η «SHEEPFISH» ή «Τεχνικός Ανάδοχος»).

2. Δικαίωμα Συμμετοχής στο Διαγωνισμό. Με την επιφύλαξη όσων ορίζονται στον όρο 3 κατωτέρω, δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι είναι απαρεγκλίτως άνω των 18 ετών, έχουν προμηθευθεί Kaiser από κάποιο κατάστημα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και είναι μόνιμοι κάτοικοι της Ελλάδας.

3. Αποκλεισμός Διαγωνιζομένων. Από το Διαγωνισμό αποκλείονται όσοι εμπίπτουν στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) Οι εργαζόμενοι στην Εταιρεία του Διοργανωτή, (β) οι εργαζόμενοι στην εταιρεία SHEEPFISH, (γ) οι συγγενείς (α΄ και β΄ βαθμού) και οι σύζυγοι με τους ανωτέρω υπό (α), (β). Οποιαδήποτε συμμετοχή των ανωτέρω προσώπων στο Διαγωνισμό κατά παράβαση του παρόντος όρου, θεωρείται αυτοδικαίως άκυρη.

4. Διάρκεια του Διαγωνισμού. Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το συνολικό χρονικό διάστημα από τις 26 Ιουλίου 2017 ώρα 00.01π.μ. (περαιτέρω η «Έναρξη του Διαγωνισμού») έως και τις 9 Αυγούστου 2017, ώρα 23.59μ.μ. (περαιτέρω η «Λήξη του Διαγωνισμού»).

5. Τρόπος Συμμετοχής στο Διαγωνισμό. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο Διαγωνισμό θα πρέπει να μπαίνουν στην ιστοσελίδα www.kaiser.gr και να έχουν προμηθευθεί μπύρα Kaiser Pilsner από κάποιο κατάστημα των εταιριών «Ι. & Σ. ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε» ή «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε.». Συγκεκριμένα οι χρήστες για να συμμετάσχουν θα πρέπει να δηλώσουν ότι είναι άνω των 18 ετών στην ιστοσελίδα www.kaiser.gr, και στη συνέχεια αφού εισέλθουν στη σχετική με τον Διαγωνισμό ενότητα, να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα συμμετοχής του Διαγωνισμού με τα προσωπικά τους στοιχεία (όνομα, επώνυμο, email – διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλέφωνο επικοινωνίας, ημερομηνία γεννήσεως), τον αριθμό LOT (αριθμό παραγωγής που ξεκινά από το γράμμα L, είτε στο κάτω μέρος των κουτιών Kaiser Pilsner 330ml και 500ml, είτε στην πίσω ετικέτα των φιαλών Kaiser Pilsner 500ml,) της συσκευασίας Kaiser Pilsner που έχουν προμηθευθεί από το κατάστημα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και προαιρετικά να δηλώσουν την συσκευασία που αγόρασαν (μια εκ των δυο επιλογών που θα υπάρχουν στο πεδίο), ήτοι «Κουτάκι» ή «Φιάλη» . Η ολοκλήρωση της ανωτέρω διαδικασίας συνιστά συμπλήρωση των στοιχείων κάθε συμμετέχοντα από τον ίδιο στην ειδικά διαμορφωμένη φόρμα και αποδοχή των όρων του Διαγωνισμού. Τα αρχεία τα οποία θα τηρεί ο Διοργανωτής, ή τρίτο πρόσωπο, κατ’ εντολή και για λογαριασμό του, με τα ανωτέρω στοιχεία των συμμετεχόντων θα συνιστούν πλήρη απόδειξη αναφορικά με τη λήψη οποιασδήποτε συμμετοχής στο Διαγωνισμό από το σύστημα του Διοργανωτή ή του εν λόγω τρίτου προσώπου και την εγκυρότητα της συμμετοχής αυτής, σύμφωνα με τον όρο 9 κατωτέρω.
Σημειώνεται ότι επιτρέπεται μόνο μία συμμετοχή ανά χρήστη.
Οίκοθεν νοείται ότι για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά οποιουδήποτε εκ των προϊόντων τα οποία εμπορεύεται ο Διοργανωτής. Όποιος καταναλωτής το επιθυμεί μπορεί να λάβει μέρος στον Διαγωνισμό, επικοινωνώντας με τα γραφεία του Τεχνικού Αναδόχου, τηλέφωνο 210-6898492.

6. Δώρα. Τα δώρα είναι συνολικά πενήντα (50), αναλυτικά : δέκα (10) τυχεροί θα κερδίσουν από μία WEBER ψησταριά κάρβουνου Compact Kettle, 47cm και σαράντα (40) τυχεροί από μια θα κερδίσουν από μία WEBER ψησταριά Smokey Joe Premium έκαστος.
Τα Δώρα είναι προσωπικά και οι νικητές του Διαγωνισμού δεν έχουν το δικαίωμα εκχώρησης ή μεταβίβασης αυτών ή ανταλλαγής τους με χρήματα ή άλλα αντικαταστατά πράγματα.

7. Τρόπος Ανάδειξης Νικητών Διαγωνισμού. Μετά την λήξη του διαγωνισμού θα διεξαχθεί κλήρωση στις 21 Αυγούστου 2017 για την ανάδειξη των 50 νικητών και των αντίστοιχων αναπληρωματικών.
Η κλήρωση θα γίνει στα γραφεία της SHEEPFISH, με τη χρήση αυτοματοποιημένων συστημάτων της SHEEPFISH, τα οποία εξασφαλίζουν το γεγονός ότι δεν θα υπάρχει ανθρώπινη παρέμβαση κατά τη διαδικασία ανάδειξης των νικητών και κατακύρωσης του Διαγωνισμού. Σύμφωνα με τα προαναφερθέντα, η SHEEPFISH όχι μόνο εγγυάται το αδιάβλητο της εν λόγω διαδικασίας, αλλά και ευθύνεται αποκλειστικά, τόσο έναντι κάθε τρίτου, όσο και έναντι του Διοργανωτή, για κάθε ενδεχόμενη παραβίασή της και εν γένει παρατυπία. Τα Δώρα θα αποδίδονται στους Νικητές κατόπιν επικοινωνίας τους με τον Τεχνικό Ανάδοχο σύμφωνα με τον όρο 8 κατωτέρω.

8. Ενημέρωση για την κατακύρωση. Ο Τεχνικός Ανάδοχος θα ενημερώσει μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης για την κατακύρωση των Δώρων: (α) όλους τους συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό σχετικά με τα στοιχεία των νικητών με ανάρτηση των στοιχείων αυτών στο Διαδικτυακό Τόπο και ειδικότερα με ανάρτηση αποκλειστικά του Ονοματεπώνυμου κάθε νικητή και όχι οποιουδήποτε άλλου προσωπικού δεδομένου αυτού και (β) όλους τους νικητές του Διαγωνισμού με την αποστολή σχετικού γραπτού μηνύματος στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την οποία θα έχουν γνωστοποιήσει στο Διοργανωτή, σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στον όρο 5 ανωτέρω και τηλεφωνικής επικοινωνίας στο τηλέφωνο που θα έχουν δηλώσει κατά την εγγραφή τους. Μέσω του ανωτέρω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ο Τεχνικός Ανάδοχος θα επικοινωνήσει με τους νικητές του Διαγωνισμού προκειμένου να συλλέξει τα ελάχιστα αναγκαία δεδομένα τους, ώστε να μπορέσει να προβεί στην απόδοση του Δώρου σε αυτούς. Η παραλαβή των Δώρων θα γίνεται ως εξής: (α) για τους νικητές που θα έχουν δηλώσει διεύθυνση στην Αθήνα θα γίνεται από Δευτέρα έως και Παρασκευή 10:00 – 17:00 από τα γραφεία της MC VICTOR & HAMILTON (Αγρινίου 3 & Φιλελλήνων Σίδερα Χαλανδρίου – 2106898492 με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητάς τους και κατόπιν σχετικής συνεννόησης και (β) στους υπολοίπους νικητές που θα έχουν δηλώσει διεύθυνση εκτός Αθήνας τα Δώρα θα αποστέλλονται με courier στην διεύθυνση που θα έχει δηλωθεί κάθε νικητής κατά την εγγραφή του. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με κάποιο νικητή του Διαγωνισμού εντός χρονικού διαστήματος τεσσάρων (4) ημερολογιακών ημερών από την αποστολή σε αυτόν σχετικού γραπτού μηνύματος ή οποιοσδήποτε νικητής του Διαγωνισμού, παρά το γεγονός ότι τα στοιχεία του έχουν αναρτηθεί στο Διαδικτυακό Τόπο, δεν επικοινώνησε για οποιοδήποτε λόγο (συμπεριλαμβανομένων και των τυχερών και της ανωτέρας βίας) με το Τεχνικό Ανάδοχο εντός του ανωτέρω χρονικού διαστήματος, το πρόσωπο αυτό χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του σχετικού Δώρου, το οποίο γεννάται στον επόμενο κατά τη σειρά ανάδειξής του στο Διαγωνισμό συμμετέχοντα κ.ο.κ. Η κατακύρωση οποιουδήποτε Δώρου στο νικητή αυτού, τελεί υπό την αναβλητική αίρεση της προσκόμισης και επίδειξης από τον εν λόγω νικητή του Δελτίου της Αστυνομικής Ταυτότητάς του ή Διαβατηρίου του προς το σκοπό της ταυτοποίησης των οριζόμενων στον όρο 5 στοιχείων που δήλωσε κατά τη συμμετοχή του στο Διαγωνισμό, σε αντίθετη δε περίπτωση το σχετικό Δώρο θα τίθεται στην ευχέρεια του Διοργανωτή είτε για την ανάκληση ή την αναδιανομή του.

9. Άρνηση αποδοχής του Δώρου. Σε περίπτωση που κάποιος νικητής του Διαγωνισμού δεν επιθυμεί να αποδεχθεί το Δώρο του ή η συμμετοχή του κριθεί άκυρη, το πρόσωπο αυτό χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του Δώρου. Το ίδιο αποτέλεσμα θα ισχύει και στην περίπτωση που ο νικητής του Διαγωνισμού είναι ανήλικος.
Ως «έγκυρη συμμετοχή» κατά τα ανωτέρω, νοείται οποιαδήποτε συμμετοχή στο Διαγωνισμό για την οποία ισχύουν αθροιστικά τα κατωτέρω: (α) έχει υποβληθεί σύμφωνα με τη διαδικασία που περιγράφεται στο άρθρο 5 ανωτέρω, (β) δεν αποτελεί, κατά την κρίση του Διοργανωτή, αυτή καθ’ εαυτή η συμμετοχή προϊόν παράνομης τεχνικής επιρροής στα συστήματα του Διοργανωτή ή εν γένει απάτης ή αθέμιτης παρεμβολής του συμμετέχοντα ή τρίτου και (γ) έχει υποβληθεί και έχει καταχωρισθεί στα συστήματα του Διοργανωτή, εντός του χρονικού διαστήματος από την Έναρξη του Διαγωνισμού μέχρι τη Λήξη του Διαγωνισμού.

10. Προβολή - Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει τα ονόματα των νικητών στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και να προβαίνει σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος, όπως της παραλαβής των Δώρων κλπ. Ο Διοργανωτής δικαιούται κατά την παράδοση των Δώρων να ζητήσει από τους νικητές την υπογραφή σχετικής δήλωσης με την οποία οι νικητές θα συναινούν στην παρουσίασή τους σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα, ή στη χρήση του ονόματός τους και φωτογραφία τους για λόγους διαφημιστικής προβολής από το Διοργανωτή, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως.

11. Ευθύνη. Ο Διοργανωτής δεν θα ευθύνεται για πραγματικά ελαττώματα που τυχόν εμφανισθούν στα Δώρα, για τα οποία οι νικητές του Διαγωνισμού πρέπει να απευθυνθούν απευθείας στους κατασκευαστές των Δώρων ή στη σχετική αντιπροσωπεία. Τα Δώρα που θα παραδοθούν κατά τους παρόντες όρους παρέχονται με αιτία τη διοργάνωση του Διαγωνισμού, στην κατάσταση στην οποία αυτά έχουν και ευρίσκονται, αποκλειόμενης της εφαρμογής των διατάξεων περί ευθύνης του πωλητή ή άλλων διατάξεων που θεμελιώνουν ευθύνη αναφορικά με πραγματικά ελαττώματα, συμφωνημένες ιδιότητες, κλπ, έναντι του Διοργανωτή. Οι Συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι ο Διαγωνισμός δύναται να επηρεαστεί ή να διακοπεί προσωρινά λόγω προβλημάτων του διαδικτύου. Γενικότερα, η απόδοση, τα ηλεκτρονικά μηνύματα και η μετάδοση δεδομένων, καθώς και η δυνατότητα πρόσβασης μπορεί να τύχουν μεταβολών ή διακοπών που εξαρτώνται πλήρως από τις δυνατότητες της υπάρχουσας τεχνολογίας πάνω στην οποία στηρίζονται και οι οποίες είναι πέρα από τον έλεγχο και την ευθύνη του Διοργανωτή και του Τεχνικού Αναδόχου και της υπηρεσίας λήψης και αποστολής μηνυμάτων. Ο Διοργανωτής και ο Τεχνικός Ανάδοχος δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη, εάν για λόγους που βρίσκονται έξω από την σφαίρα του ελέγχου τους (όπως ενδεικτικά αλλά μη περιοριστικά λόγοι ανωτέρας βίας, τεχνικά προβλήματα, μη λειτουργίας του διαδικτύου ή της συγκεκριμένη ιστοσελίδας, υπερφόρτωσης του συστήματος, διακοπή σύνδεσης με το διαδίκτυο, μη αποστολή ή αποδοχή ηλεκτρονικών μηνυμάτων λόγω έλλειψης διαθέσιμου χώρου, μη ορθός τρόπος απάντησης) ή από τη σφαίρα ελέγχου κάθε τρίτου που θα μεταφέρει τα ηλεκτρονικά μηνύματα καθυστερήσει ή αποτύχει η αποστολή ή/και η λήψη των ηλεκτρονικών μηνυμάτων.
Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη του Διοργανωτή θα περιορίζεται σε πράξεις ή παραλήψεις του από δόλο ή βαρεία αμέλεια και σε καμία περίπτωση δεν θα εκτείνεται σε τυχηρά ή γεγονότα ανωτέρας βίας.

12. Δημοσιότητα. Οι όροι συμμετοχής του Διαγωνισμού έχουν κατατεθεί στη Συμβολαιογράφο Μαρίνα Σταυριανού του Χρήστου (Οδός Θεμιστοκλέους αρ 23-25, τηλ 210 3817009) και έχουν αναρτηθεί στο Διαδικτυακό Τόπο. Οποιοσδήποτε συμμετέχων στο Διαγωνισμό ή τρίτος δικαιούται με έξοδά του να λαμβάνει ακριβές αντίγραφο των παρόντων όρων, όπως αυτοί είναι κατατεθειμένοι στην ανωτέρω Συμβολαιογράφο.

13. Πληροφορίες – Παράπονα. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή παράπονο σχετικά με το Διαγωνισμό οποιοσδήποτε συμμετέχων ή τρίτος μπορεί να αποστείλει σχετικό μήνυμα στο info@kaiserbeer.gr

14. Προσωπικά Δεδομένα. Ο Διοργανωτής ενημερώνει το κοινό ότι ο ίδιος ή και ο Τεχνικός Ανάδοχος κατ’ εντολή και για λογαριασμό του θα επεξεργασθούν προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων στο Διαγωνισμό, κατά την έννοια του ν. 2472/1997 όπως ισχύει, με αποκλειστικό σκοπό τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού, την ανάδειξη των νικητών αυτού και την απόδοση του Δώρου σε αυτούς.
Η αποδοχή των όρων συνεπάγεται τη μελλοντική χρήση των στοιχείων επικοινωνίας για προωθητικές ενέργειες του Διοργανωτή.
Για τυχόν άσκηση από τους συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό των δικαιωμάτων τους που απορρέουν κυρίως από τα άρθρα 12 και 13 Ν. 2472/1997 (δικαιώματα πρόσβασης και αντίρρησης για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα αντίστοιχα), οι τελευταίοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 210-6898492.

15. Ανάκληση Προκήρυξης – Τροποποίηση Όρων. Ο Διοργανωτής δικαιούται να ανακαλέσει την προκήρυξη του Διαγωνισμού, ή να επεκτείνει το Διαγωνισμό, ή να τροποποιήσει τους παρόντες όρους (συμπεριλαμβανομένης και της διάρκειας του Διαγωνισμού, τροποποίηση των Δώρων, αλλαγή των μηχανισμών επιλογής νικητών), ενημερώνοντας σχετικά μέσω ανάρτησης στο Διαδικτυακό Τόπο, με ημερομηνία ισχύος της ανάκλησης/ τροποποίησης αυτής την ημερομηνία της σχετικής ενημέρωσης.

16. Εφαρμοστέο Δίκαιο – Δωσιδικία. Οι παρόντες όροι διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με το Διαγωνισμό, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Αθήνας.

17. Αποδοχή των όρων. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων παραιτούμενου του συμμετέχοντος από την προσβολή της εγκυρότητας των παρόντων Γενικών Όρων του Διαγωνισμού και από τη διεκδίκηση οιασδήποτε αποζημιώσεως εξ’ αυτού.

18. Ακύρωση νικητή. Οποιοσδήποτε από τους νικητές σε οποιοδήποτε στάδιο ακόμα και αυτό της αξιοποίησης του δώρου, μπορεί να ακυρωθεί για τους εξής λόγους:
(α) σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν αποδεχθεί πλήρως τους παρόντες όρους στο σύνολό τους, οι οποίοι θεωρούνται όλοι ουσιώδεις.
(β) σε περίπτωση που η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος,
(γ) σε περίπτωση που κάποιο από τα στοιχεία που δήλωσε είναι ψευδές.
(δ) σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο, η προσπάθεια επικοινωνίας με το νικητή για την αξιοποίηση του δώρου αποβεί άκαρπη βάσει των προκαθορισμένων προθεσμιών που τάσσονται στους παρόντες όρους.
(ε) σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο ο νικητής δεν προσέλθει για να παραλάβει το Δώρο του κατά το διάστημα από την λήξη του Διαγωνισμού έως τις 6/10/2017
(στ) Σε κάθε περίπτωση αποκλεισμού της συμμετοχής ενός νικητή, το δικαίωμά του στο δώρο το αποκτά ο αμέσως επόμενος επιλαχών κατά χρονική σειρά ανάδειξης του.

easter form sumbit btn text: 
ΥΠΟΒΟΛΗ
easter form message succes: 
Τα στοιχεία σας αποθηκεύτηκαν επιτυχώς. Ευχαριστούμε.
easter form message error: 
Τα στοιχεία σας δεν αποθηκεύτηκαν επιτυχώς. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά.
easter form message already submit: 
Ο κωδικός συσκευασίας που εισάγατε έχει καταχωρηθεί ήδη. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά.
easter form message wrong code: 
Ο κωδικός συσκευασίας που εισάγατε είναι λάθος. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά.
easter OG image: