Καλώς Ορίσατε στην Kaiser

Για την είσοδό σας στο site,
θα πρέπει να είστε άνω των 18 ετών.
ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18
ΕΙΜΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 18

Ιστορία

Η ιστορία της Kaiser ξεκίνησε κάτω από την στέγη της ζυθοποιίας Henninger Hellas S.A. H παραγωγή της ξεκίνησε το 1976, καθιστώντας την ένα από τα πρώτα “παιδιά που γεννήθηκαν” στην παραγωγή αυτής της ζυθοποιίας.

Νόμος περί αγνότητας
Τότε που οι ζυθοποιοί της είχαν λάβει τεχνογνωσία από όλες τις φημισμένες σχολές της εποχής γερμανική, τσέχικη, ολλανδική με αποτέλεσμα το διαμάντι της αγοράς, Kaiser. Φτιαγμένη στα αυστηρά πρότυπα ζυθοποίησης της Γερμανίας, τηρώντας κατά γράμμα τον περίφημο Νόμο περί αγνότητας του 1516, δημιουργήθηκε μια αυθεντική συνταγή pilsner από εκλεκτές αγνές ποικιλίες κριθαριού και λυκίσκου που ζυμώνονται και ωριμάζουν αργά, με ιδιαίτερη ποικιλία μαγιάς Kaiser, δίνοντας της την γεμάτη και καθαρή γεύση και τη γνωστή της επίγευση με ένα πλούσιο και συμπαγή αφρό. Το χρώμα της είναι βαθύ χρυσαφένιο κάνοντας όμορφη αντίθεση με το μαύρο του μπουκαλιού και της ετικέτας, αναδεικνύοντας το κύρος και την ποιότητα της.

Νο 1 μπύρα pilsner στην Ελλάδα
Η μεστή γεύση της, ο έντονος χαρακτήρας βύνης και λυκίσκου, που της προσδίδουν την χαρακτηριστική της πικράδα, την οδήγησαν στο να έχει πιστούς φίλους. Μια μπύρα με μεγάλη ιστορία στην ελληνική αγορά, καθότι η παραγωγή της ξεκίνησε  το 1976 και μέχρι σήμερα κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά των καταναλωτών αποτελώντας τη Νο 1 μπύρα pilsner σε πωλήσεις στην Ελλάδα.

Δείτε το νέο τηλεοπτικό

Throwback Kaiser

Δείτε την ιστορία της Kaiser μέσα από τα τηλεοπτικά της.