Η Τέχνη της Aπόλαυσης » Η Τέχνη του Σερβιρίσματος « /texni-tis-apolausis/history/

H Kaiser συστήθηκε στο Ελληνικό κοινό το 1976 δημιουργώντας μια νέα κατηγορία στην αγορά. Από τότε έχει περάσει σχεδόν μισός αιώνας και η Kaiser εξακολουθεί να παράγεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη,  από τη Ολυμπιακή Ζυθοποιία. Με την ίδια αγαπημένη συνταγή παραμένει στην καρδιά των Ελλήνων καταναλωτών, γι’ αυτό άλλωστε είναι η No1 σε πωλήσεις Pilsner στην Ελλάδα!

Untitled-3.png

1. ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ

Επιλέγουμε ένα καθαρό, δροσερό και στεγνό ποτήρι Kaiser.

st1.jpg
Lam

2. Η ΓΩΝΙΑ

Ξεκινάμε με το ποτήρι σε γωνία 45ο και σε απόσταση 5-10mm από την βρύση.

st2.jpg
Lam

3. ΤΟ ΓΕΜΙΣΜΑ

Συνεχίζουμε μέχρι να γεμίσουμε το 50% του ποτηριού.

st3.jpg
Lam

4. Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ

Φέρνουμε το ποτήρι σε όρθια θέση και ολοκληρώνουμε το σερβίρισμα.

st4.jpg
Lam

5. Ο ΑΦΡΟΣ

Το πάχος του αφρού θα πρέπει να είναι 20mm.
st55.jpg
Lam

6. ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

Έχουμε ολοκληρώσει το τέλειο σερβίρισμα μιας Kaiser!

st66.jpg (1)